ΕΧΕΤΕ WORDPRESS Η ΚΑΙ WOOCOMMECE WEBSITE ?

Τεχνική Υποστήριξη WordPress/Woocomerce

Διασφαλίζουμε την εύρυθμη & ασφαλή λειτουργία της WordPress ιστοσελίδας σας καθώς και του Woocommerce Eshop σας.
Η Τεχνική υποστήριξη wordpress θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κάτοχο wordpress ώστε να εξασφαλιστεί ότι το website θα ενημερωμένο, ασφαλές και 24×7 online

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Website Security

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και πρακτικής στην κατασκευή ιστοσελίδων και στον προγραμματισμό, μπορούμε να εγγυηθούμε ασφαλείς συναλλαγές μεταξύ εσάς και των πελατών σας καθώς και για την ασφάλεια του ιστοτόπου ή του eshop σας.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ

Personalized add-ons – Plugins

Υπάρχουν φορές που ο πελάτης σκέφτεται κάποια δυνατότητα η οποία δεν υποστηρίζεται ή δεν υπάρχει έτοιμη. Μπορούμε να φτιάξουμε το plugin που θέλετε ακριβώς όπως το θέλετε.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Bridges – Interconnections

Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιο σύστημα ERP και επιθυμείτε τη γέφυρα ERP eshop; Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς custom γέφυρα ERP eshop, ώστε να καλύψει κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη της online επιχείρησής σας.

ΧΩΡΙΣ SOCIAL ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Δημιουργία FB/Instagram/Google Store

Δημιουργούμε Facebook / Instagram Store καθώς και Google Shopping. Μεταφέρουμε όλα σας τα προϊόντα στους καταλόγους των Social. Ρυθμίζουμε το κατάστημα σας ώστε να συγχρονίζονται αυτόματα τα προϊόντα σας με τα Social.

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ….

Πακέτα Φιλοξενίας

Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται στην Ελλάδα τότε καλό είναι και το hosting σας να στεγάζεται στην Ελλάδα ή κάπου πολύ κοντά. Έρευνες δείχνουν ότι η επίδραση της ταχύτητας  επηρεάζει το SEO και τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google. Σας προσφέρουμε φιλοξενία σε Server στην Ελλάδα & Γερμανία με πάρα πολλούς πόρους που μπορούν να εκτοξεύσουν την ιστοσελίδα σας. 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Προώθηση Ιστοσελίδων & Eshop

Θέλετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση; Παρέχουμε ανάλυση της σελίδας σας και σας προτείνουμε βελτιώσεις με σκοπό την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας σας και την αύξηση των πωλήσεων. Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας ή του eshop σας στο Google και σε όλα τα social media και προσπαθούμε να σας φέρουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. 

What we do